Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ: Η ΓΑΛΛΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ



Συναγωνιστές και συναγωνίστριες το «αντιρατσιστικό νομοσχέδιο», το οποίο αποτελεί προσπάθεια φίμωσης των Ελλήνων Εθνικοσοσιαλιστών, και κανενός άλλου είναι έτοιμο προς ψήφιση. Βεβαίως η φίμωση των Εθνικοσοσιαλιστών είναι και φίμωση της φωνής των Ελλήνων, αφού οι μόνοι υπερασπιστές της φυλής απέναντι στους υπανθρώπους έποικους και τους κεφαλαιοκράτες είμαστε εμείς. 


Η αστική δεξιά όντας ανίσχυρη εκλογικά, αμφιταλαντεύεται δεχόμενη πιέσεις από παντού, τόσο από την εκλογική της βάση που αντιδρά σε μεγάλο βαθμό, όσο και από τους Σιωνιστές εντολοδότες της και τους αιώνιους προδότες του αίματος, τους αντιφασίστες μπολσεβίκους, αναρχικούς και λοιπά βιολογικά απόβλητα της ράτσας, οι οποίοι την πιέζουν μέσω της συγκυβέρνησης ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ. Η ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ εκτός από το γεγονός ότι είναι δούλοι των Εβραίων, θέλουν το αντιρατσιστικό για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των εκφυλισμένων που τους ψηφίζουν, αφού πλέον δεν μπορούν να πουλάνε αντικαπιταλισμό όντας οι σωματέμποροι του κεφαλαίου.

Αυτή τη στιγμή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο θα μπορούσε είτε να αποσυρθεί είτε να πάρει μια «ανώδυνη» μορφή αν χιλιάδες εθνικιστές στους δρόμους εξεγείρονταν απέναντι στο κράτος, με τους εθνικοσοσιαλιστές πάντα στη πρώτη γραμμή όπως μας επιτάσσει το αίμα, καθώς η ετοιμόρροπη κυβέρνηση δεν αντέχει οδομαχίες, διαμαρτυρίες και κοινωνική αναταραχή για ένα θέμα, για το οποίο δεν μπορεί να πείσει την εκλογική της βάση, η οποία την πιέζει, ότι δε θα πάρουμε την επόμενη δόση του δανείου αν δεν υπακούσουμε. Η εκλογική βάση της ΝΔ πιέζει αφενός μεν διότι οι δεξιοί ψηφοφόροι φοβούνται ότι θα αφεθούν στο έλεος των λαθροέποικων και αφετέρου διότι, πώς να το κάνουμε, έχουν και μια αξιοπρέπεια ως άνθρωποι που τους την καταπατούν. Επίσης εξαιτίας της οικονομικής κρίσης πολλοί έχουν αρχίσει να βλέπουν με θετικό μάτι κάποιες δράσεις των «ακραίων» απέναντι στη μετανάστευση. 

Εδώ έρχεται το μακρύ δεξί χέρι του συστήματος, η συστημική ακροδεξιά, που τώρα εκφράζεται από τη Χρυσή Αυγή και κρατάει τον κόσμο μέσα, κάνοντας κάτι ανώδυνες συγκεντρώσεις για την άλωση της Πόλης, με τις οποίες γελάει ο κάθε πικραμένος, δηλώνοντας μάλιστα δια του στόματος του Μιχαλολιάκου ότι η Χρυσή Αυγή συμφωνεί με κάποιες διατάξεις του αντιρατσιστικού. Εμείς θα λέγαμε ότι συμφωνεί με όλες τις διατάξεις του, αφού είναι σαφές ότι ο νόμος στρέφεται ενάντια στους ανένταχτους Εθνικοσοσιαλιστές ή σε ομάδες αυτών οι οποίοι αποτελούν και αποτελούσαν ανέκαθεν ένα πονοκέφαλο για τη Χρυσή Αυγή και τώρα επιτέλους θα πάνε στο σπίτι τους ή στη φυλακή. Βεβαίως αν θέλει η Χρυσή Αυγή, με τους εκατοντάδες και χιλιάδες «μάχιμους» αγωνιστές της μπορεί να το ανατρέψει, κάνοντας την Αθήνα να θυμίζει Δεκέμβρη του 2008 αντί για νεκροταφείο. Ας το πράξει να μας βγάλει ψεύτες. 

Ο αυτόνομος εθνικοσοσιαλιστικός χώρος, όντας διασπασμένος και διαβρωμένος από ακροδεξιά παραμάγαζα δείχνει ανίκανος να αντιδράσει αφού όποια προσπάθεια κι αν γίνει από γνήσιους εθνικοσοσιαλιστές πολεμιέται αισχρά από τους εγκάθετους και όσους τους ακολουθούν. Επομένως είναι υπόλογα τα άτομα του «χώρου» για τον αντιρατσιστικό κι ας μην ψάχνουμε να βρούμε στους άλλους ευθύνες. Οι εχθροί καλά κάνουν και μας πολεμάνε, εμείς τι κάνουμε είναι το θέμα. Η Γάλλοι συναγωνιστές μας, μας έδειξαν το δρόμο μετά την θυσία του Dominique Venner αλλά από ότι φαίνεται δεν είμαστε σε θέση να τον ακολουθήσουμε και αυτό πρέπει να αλλάξει σύντομα. 

Τελειώνοντας θα δώσουμε μια απάντηση σε όλους τους αντιρατσιστές καθώς και στον αξιοθρήνητο κύριο Βαλαωρίτη παραφράζοντας τα λόγια του Josef Goebbels: «Κύριοι θα έρθει η ώρα που θα χτυπήσουμε τη πόρτα του σπιτιού σας και θα σας πούμε: Κύριοι ήρθε η ώρα…» 

 Σπάρτακος

πηγή: http://spartakosns.blogspot.gr/2013/06/blog-post_4932.html#more