Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Ρωσικά διαβατήρια στους δολοφόνους ελεύθερους σκοπευτές της Μπερκούτ θα χορηγήσει η Μόσχα



Οι ρωσικές αρχές θα χορηγήσουν διαβατήρια στους αστυνομικούς των ουκρανικών ειδικών δυνάμεων, της διαβόητης Μπερκούτ, οι οποίοι έδρασαν ως ελεύθεροι σκοπευτές στην Πλατεία Ανεξαρτησίας του Κιέβου δολοφονώντας 95 περίπου διαδηλωτές.
Όπως ανακοίνωσε η Μόσχα, τα έγγραφα αυτά θα χορηγηθούν από το ρωσικό προξενείο της Συμφερόπολης στην Κριμαία. 

"Το ρωσικό προξενείο στη Συμφερόπολη εντέλλεται να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να αρχίσει, το συντομότερο δυνατόν, τη χορήγηση ρωσικών διαβατηρίων στις δυνάμεις των Μπερκούτ", ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις. 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 


Η κίνηση αυτή του Πούτιν δείχνει ξεκάθαρα ποιος κρύβεται πίσω από τις δολοφονίες στην Πλατεία Ανεξαρτησίας του Κιέβου. 

Φυσικά πίσω από τις δολοφονίες δεν κρύβονται ''νεοναζί που συνεργάστηκαν με εβραίους πράκτορες'' και άλλα τέτοια που δημοσιεύτηκαν από τους ίδιους τους εβραίους -κατά την προσφιλή τακτική τους της δήθεν έκθεσής τους, ώστε να προσδώσουν στα ψεύδη τους αληθοφάνεια- (βλέπε εδώ) και τα φερέφωνά τους, προκειμένου αρχικώς να καλύψουν τον Πούτιν, αλλά και  την Μπερκούτ. 


Μπερκούτ


Το όνομα Berkut «Μπερκούτ», ή «Χρυσός Αετός» στα ουκρανικά είναι συνώνυμο με τη ρωσική κατοχή της Ουκρανίας. Άνδρες της Μπερκούτ έχουν κατηγορηθεί για ξυλοδαρμούς, βασανιστήρια και πυροβολισμούς στο «ψαχνό». Η δύναμη ιδρύθηκε το 1992 και έχει τις ρίζες της στην ΟΜΟΝ, τη διαβόητα αδίστακτη σοβιετική «αστυνομία ειδικού σκοπού». Οι άνδρες λογοδοτούν αποκλειστικά στο υπουργείο Εσωτερικών, επικεφαλής του οποίου είναι ο Βιτάλι Ζαχαρτσένκο, αφοσιωμένος υποστηρικτής του προέδρου Γιανουκόβιτς. Επισήμως η Μπερκούτ περιγράφεται ως ελίτ αστυνομική δύναμη, έχει στη διάθεσή της σοβαρό οπλισμό, πολυβόλα και τανκς, και τα μέλη της πληρώνονται 1,5-2 φορές περισσότερο από ό,τι οι αξιωματικοί της αστυνομίας!

Η ρωσο-εβραϊκή μαφία πρώτα αιματοκύλησε το Κίεβο (βλέπε εδώ) και τώρα σπεύδει να προστατεύσει τα πρωτοπαλλήκαρά της (σαν καλή μαφία) αφού όπως φαίνεται τους μετέφερε στη Συμφερόπολη  της Κριμαίας και τώρα τους φυγαδεύει στην Ρωσία όπως έπραξε και για το αγαπημένο της παιδί Βίκτορ Γιανουκόβιτς.  


 
Εν τω μεταξύ, το όργανο των ρωσοεβραίων ολιγαρχών Βίκτορ Γιανουκόβιτς έδωσε συνέντευξη τύπου όπου μέσα σε ένα παραλήρημα  του τύπου «είμαι ο νόμιμος πρόεδρος της χώρας» (μόνος υποστηρικτής του πλέον είναι ο Παναγιώταρος) ανακοίνωσε ότι «δεν θα είναι υποψήφιος στις πρόωρες προεδρικές εκλογές του προκηρύχθηκαν από τη μεταβατική βουλή για τις 25 Μαΐου, καθώς είναι παράνομες» και ομολόγησε ότι την εξέγερση έκαναν Oυκρανοί Εθνικοσοσιαλιστές και εθνικιστές, τους οποίους ο ίδιος προσδιορίζει ως φασίστες, και όχι οι πορτοκαλί επαναστάτες του Σόρος όπως θέλουν να μας παρουσιάσουν τα διάφορα καθεστωτικά ΜΜΕ. 

Βίκτορ Γιανουκόβιτς

Φασίστες κατέλαβαν την εξουσία - Έφυγα γιατί με απειλούσαν


«Την εξουσία κατέλαβαν φασίστες που αντιπροσωπεύουν μια μειοψηφία του ουκρανικού λαού» είπε ο Γιανουκόβιτς και χαρακτήρισε «παράνομη» την παρούσα βουλή, σημειώνοντας ότι ψηφίζει υπό την πίεση των «μαχητών της πλατείας Μαϊντάν» (Ανεξαρτησίας) στο Κίεβο.

Αμετανόητος και προκλητικός υπερασπίστηκε τους δολοφόνους της Πλατείας Ανεξαρτησίας, φροντίζοντας όμως να βγάλει την ουρά του απ΄ έξω.    

«Δεν έδωσα εντολή στις δυνάμεις ασφαλείας να ανοίξουν πυρ», είπε, κάλυψε ωστόσο την Μπερκούτ λέγοντας : «οι αστυνομικοί έχουν το δικαίωμα στην αυτοάμυνα, ιδιαίτερα όταν δέχονται μαζικές επιθέσεις».

Στην συνέχεια, σαν άλλος Μακάριος (όταν καλούσε τους τούρκους στην Κύπρο) κάλεσε τους Ρώσους να επέμβουν στην Ουκρανία λέγοντας :  «η Ρωσία δεν μπορεί να κάτσει στη γωνία, αδρανής». 


Ο Γιανουκόβιτς απέφυγε τις ερωτήσεις για τις κατηγορίες ξεπλύματος χρήματος που του αποδίδονται και περί αμφιλεγόμενων δραστηριοτήτων μελών της οικογένειάς του. Σε ερώτηση για την προκλητικά πολυτελή έπαυλη, απάντησε χαμογελώντας ότι είναι ο νόμιμος ιδιοκτήτης, αφού πλήρωσε για τη βίλα με δικά του χρήματα, καταβάλλοντας 3,2 εκατομμύρια δολάρια.
πηγή: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63970857&mmid=28713033

Ristorante Verona