Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΛΕΞΑΝΤΡ ΜΟΥΖΙΤΣΚΟ



Λίγο νωρίτερα ο ίδιος σε ένα video που αναρτήθηκε στο YouTube δήλωνε ότι οι αρχές της Ουκρανίας είχαν αποφασίσει είτε να τον σκοτώσουν, είτε να τον παραδώσουν στη Ρωσία, και στη συνέχεια να επιρρίψουν τις ευθύνες στις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες. 

Δείτε το video 


Όπως ανακοινώθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Κίεβο, από τον Ουκρανό Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Vladimir Evdokimov (στη φωτογραφία αριστερά) : Το ηγετικό στέλεχος του κινήματος Δεξιός Τομέας σκοτώθηκε τη Δευτέρα στη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με αστυνομικούς οι οποίοι  προσπάθησαν να τον συλλάβουν στην πόλη Ρόβνο, στα δυτικά. 

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ενέδρα που του έστησαν περίπου 60 αστυνομικοί οι οποίοι επέβαιναν σε τρία φορτηγά. Άνοιξαν πυρ και  αφού  αρχικώς τον  τραυμάτισαν στην συνέχεια του έσκισαν τα ρούχα για να βεβαιωθούν ότι δεν φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και εν συνεχεία τον δολοφόνησαν με δύο πυροβολισμούς στην καρδιά.



Ο Δεξιός τομέας  δείχνει ως υπεύθυνο για το συμβόλαιο θανάτου τον υπουργό Εσωτερικών Arsen Avakov Borisovich και ανακοίνωσε  ότι θα εκδικηθεί τους υπεύθυνους για τον θάνατο του.

Ristorante Verona