Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ



Λίγες μέρες πριν από τη δολοφονία του Αλεξάντερ Μουζίτσκο κυκλοφόρησε στο you tube ένα βίντεο το οποίο έδειχνε έναν ξυρισμένο τύπο σε γελοίες σκηνές. Το παρουσίασαν ιστοσελίδες όπως το defencenet (βλέπε εδώ) λέγοντας ότι πρόκειται για ''βίντεο που προβλήθηκε από ρωσικό κανάλι και προφανώς είναι προϊόν υποκλοπής από τις ρωσικές υπηρεσίες'' με τίτλο :
''Δύστυχη Ουκρανία σε τι χέρια έχει πέσει: Βίντεο-σοκ με σαδιστικές δραστηριότητες του αρχηγού του Δεξιού Τομέα''

Ενημέρωσαν λοιπόν το κοινό τους ότι ο πρωταγωνιστής του βίντεο δεν είναι άλλος από τον  Αλεξάντερ Μουζίτσκο. 

Εμείς θα πούμε: Δύστυχη ενημέρωση σε τι χέρια έχεις πέσει.
Ό,τι πλασάρουν οι πρώην καγκεμπίτες αναμεταδίδεται χωρίς κανέναν έλεγχο. Τό 'παν οι Ρώσοι; Είναι έγκυρο. 
Την επόμενη φορά που θα συκοφαντήσετε κάποιον να είστε πιο προσεκτικοί. Με τέτοιου είδους καγκεμπίτικα ''ντοκουμέντα'', οι Ρωσικές υπηρεσίες αποδεικνύουν από τι είδους ανθρώπους στελεχώνονται.  Πλαστογράφοι, συκοφάντες όχι ιδιαίτερα ικανοί με μόνο όπλο το ψέμα, έχοντας απλώς και μόνο τα μέσα ενημέρωσης στην υπηρεσία τους επιχειρούν να προσδώσουν στους αντιπάλους τους τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τους ίδιους.

Από τις παρακάτω φωτογραφίες αποδεικνύεται ότι το γελοίο υποκείμενο που συμμετέχει στο βίντεο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον Αλεξάντερ Μουζίτσκο όπως θέλησαν να παρουσιάσουν αυτοί που προσπάθησαν βάσει σχεδίου να τον συκοφαντήσουν λίγο πριν τον δολοφονήσουν.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 1



Στιγμιότυπο από το βίντεο, όπου φαίνονται πιο καθαρά τα χαρακτηριστικά του πρωταγωνιστή και ότι πρόκειται περί διαφορετικού ατόμου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 2
Ο Αλεξάντερ Μουζιτσκο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 3



 Στιγμιότυπο από το βίντεο με το προφίλ του πρωταγωνιστή (προσέξτε τη μύτη αλλά και το κρανίο)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 4

Ο Αλεξάντερ Μουζιτσκο  προφίλ

Στο βίντεο χρησιμοποιήθηκε κάποιος που μοιάζει ελαφρώς με τον Μουζίτσκο. Επιπλέον, το βίντεο έχει σκοπίμως χαμηλή ανάλυση για να μην φαίνονται καθαρά τα χαρακτηριστικά, όμως οι ''λεπτομέρειες''  το προδίδουν.
Ο Αλεξάντερ Μουζίτσκο είχε χαρακτηριστικά ''πεταχτά'' αυτιά. Δείτε στην φωτογραφία 1 αλλά και στην παρακάτω με αριθμό 5 τα ''κολλητά '' αυτιά του πρωταγωνιστή.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 5


Στιγμιότυπο από το βίντεο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 6

















Ο Αλεξάντερ Μουζίτσκο

Προφανώς επειδή βιάζονταν να προλάβουν να κυκλοφορήσουν το βίντεο πριν από τη δολοφονία έγινε πρόχειρη δουλειά. Την επόμενη φορά σύντροφοι φροντίστε να είστε πιο ''επαγγελματίες''.  

Ristorante Verona