Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ, ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ, ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΚΛΕΒΕΙ ΒΕΡΕΣ


Μπολσεβίκος με τη βέρα νεκρού επιβάτη του Μπόινγκ στο χέρι


Η φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων Μία φωτογραφία που δείχνει ένα ληστοσυμμορίτη κομμουνιστή να κλέβει την βέρα από την ακρωτηριασμένη σορό θύματος του μοιραίου Μπόινγκ 777 που κατερρίφθη την περασμένη Πέμπτη στην ανατολική Ουκρανία .



Στη φωτογραφία απεικονίζεται ένας ρώσος κομμουνιστής ο οποίος κρατά στο χέρι του ένα χρυσό δαχτυλίδι, μαζί με τρεις ακόμη κομμουνιστές κατσαπλιάδες, οι οποίοι φορούν στρατιωτικές στολές, να ψαχουλεύουν τα πράγματα των θυμάτων του μοιραίου αεροσκάφους.
Δείτε και εδώ

Γνήσιοι απόγονοι ληστοσυμμοριτών κομμουνιστών συνεχίζουν την παράδοση. Στην παρακάτω φωτογραφία προσέξτε τα χέρια του ληστοσυμμορίτη με τα δύο ρολόγια. Η  φωτογραφία αυτή είναι από το Βερολίνο το 1945 και έγινε σύμβολο των κομμουνιστών και γι αυτό το λόγο υπέστη αργότερα το απαραίτητο μοντάζ.


Παρακάτω η επεξεργασμένη εικόνα των Ρώσων ληστοσυμμοριτών που υψώνουν την κομμουνιστική σημαία δείχνει τον κατσαπλιά κάτω δεξιά  με ένα μόνο ρολόι και πιο έντονο καπνό για να γίνει και πιο δραματική.



 πηγή

Ακόμη και στις εικόνες-σύμβολά τους δεν μπορεί να λείπει το στοιχείο του πλιάτσικου. Ο μπολσεβίκος παντού και πάντα παραμένει ο ίδιος γι'αυτό και τον πολεμούν σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης με τον ίδιο τρόπο. Το γνωστό σύνθημα: Μια θηλιά, μια θηλιά για τον κάθε κατσαπλιά θα είναι επίκαιρο παντού και πάντα όσο υπάρχουν κατσαπλιάδες, ληστοσυμμορίτες και πάσης φύσεως μπολσεβίκοι.




Ristorante Verona