Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ

“I am a supporter of blacks. White civilization; their cultural values​​, false, dehumanizing model of the world, built by them – did not pay off. Everything goes to the beginning of the anti-white pogroms on a planetary scale. Russia saved only by the fact that we are not pure white. Predatory multinational corporations, oppression and suppression of all others, MTV, gays and lesbians – this is the fruit of white civilization, from which it is necessary to get rid of. So I am for reds, yellows, greens, blacks – but not for whites. I wholeheartedly on the side of the people of Zimbabwe.”

~Aleksandr Gelyevich Dugin, advisor to Vladimir Putin on the Eurasian Alliance (BRIC Nations) against the West.
πηγή
Διχασμένες προσωπικότητες: Χριστιανοί-μπολσεβίκοι που κρατούν στο ένα χέρι τον σταυρό και στο άλλο φωτογραφία του άθεου εβραίου Λένιν

Δηλαδή, ο Ντούγκιν, ο σύμβουλος του Πούτιν και πνευματικός οδηγός των εν Ελλάδι -εχόντων τη νοοτροπία ραγιά- φίλων και υποστηρικτών του "Μόσκοβου":

α) Είναι υβριστής της λευκής φυλής και φτάνει μέχρι του σημείου να ισχυρισθεί ότι ο λευκός πολιτισμός είναι το MTV, οι πολυεθνικές και οι ομοφυλόφιλοι. Ό,τι δηλαδή προωθείται από τους εβραίους, που βρίσκονται πίσω από τις πολυεθνικές, το MTV και την προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας, ο ψυχοπαθής μπολσεβίκος το παρουσιάζει ως το προϊόν του λευκού πολιτισμού. Η μουσική, το θέατρο, η τέχνη, η φυσική αγωγή, η φιλοσοφία, η επιστήμη, η γλώσσα, όλα δηλαδή τα σπουδαία επιτεύγματα της Λευκής Φυλής δεν υπάρχουν για τον υπάνθρωπο μπολσεβίκο και εκείνο που βλέπει με τον αρρωστημένο νου του είναι η ομοφυλοφιλία. Για τους εβραίους όμως που κρύβονται πίσω από αυτά για τα οποία κατηγορεί τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό δεν λέει κουβέντα. 

β) Δηλώνει ρητά ότι είναι υπέρ των μαύρων και κατά των λευκών και ότι ευτυχώς οι Ρώσοι δεν είναι καθαροί λευκοί.

γ) τονίζει με έμφαση ότι είναι υπέρ των μαύρων και οποιουδήποτε μη-λευκού και εκφράζει την αμέριστη υποστήριξή του στον λαό της Ζιμπάμπουε (οι συνήθειες του οποίου προφανώς δεν τον ενοχλούν...)

κάντε κλικ  εδώ  εδώ

Υποστηρικτές του Πούτιν

Κι όμως, υπάρχουν στην Ελλάδα εθνικόφρονες θαυμαστές και υποστηρικτές του Ντούγκιν.
Δεν έχει πάτο το βαρέλι...

Ristorante Verona