Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Καρλ Πόλατσεκ, Karl Polacek (1934-2014), ένας συνεπής Εθνικοσοσιαλιστής



Σήμερα, 6 Μαρτίου 2015,  συμπληρώθηκε ένα έτος από το ταξίδι του Καρλ Πόλετσεκ.
Στις 6 Μαρτίου 2014 έφυγε από την ζωή σε ηλικία 80 ετών, ύστερα από πολύμηνη περιπέτεια της υγείας του σε αυστριακό νοσοκομείο, ένας σπουδαίος άνθρωπος, ένας μαχητικός Εθνικοσοσιαλιστής και ξεχωριστός φιλέλληνας, ο Αυστριακός Καρλ Πόλατσεκ.
Περισσότερα εδώ

Παρακολουθήστε δύο βίντεο με συνεντεύξεις του








Τα τελευταία χρόνια της ζωής του, και ενώ διωκόταν για εγκλήματα γνώμης, είχε επιλέξει την Ελλάδα και δη την Πελοπόννησο ως τόπο διαμονής του, όπου συνέχιζε την επικοινωνία με Ευρωπαίους συναγωνιστές μέσα από άρθρα και συμβουλές. 



Παρά την ηλικία του, δεν κουραζόταν να γράφει και να συμβουλεύει νέους από πολλές χώρες  και να μεταδίδει ενθουσιασμό για την ανάγκη ενός πανευρωπαϊκού αγώνα, που θα διασώζει την επιβίωση και την πρόοδο της Φυλής και των Παραδόσεων. 



Όσοι τον γνώρισαν, έβλεπαν σε αυτόν έναν αληθινά  σοφό και τον ζωντανό αγωνιστή ενός Πολιτισμού που κινδυνεύει σήμερα από την επιβολή μιας εχθρικής κουλτούρας, ενός σχεδίου κατοχής της Ευρώπης από δυνάμεις σκοτεινές και εξωευρωπαϊκές. Και αυτόν τον Καρλ Πόλατσεκ θυμόμαστε όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να ανταλλάξουμε σκέψεις και ιδέες. 



Ένας ακούραστος  ταξιδευτής της Ευρωπαϊκής Ιδέας, ένας συνεπής Εθνικοσοσιαλιστής πέρασε πλέον στην αιωνιότητα. 
Καρλ Πόλατσεκ! 
Πάντα παρών!
Πάντα δίπλα μας για μία Ευρώπη των Εθνών!
Sieg Heil!




RV