Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ Β. ΚΟΡΕΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΗΚΕ



Ο ψυχοπαθής μπολσεβίκος Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε τον υπουργό Άμυνας της Βόρειας Κορέας.  Η είδηση κάνει ήδη το γύρο του κόσμου. Το ίδιο και η κατηγορία αλλά και ο τρόπος που επιλέχτηκε για την εκτέλεση!

Με αντιαεροπορικά πυρά. Έτσι επέλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν να εκτελέσει ή μάλλον να εξαφανίσει από προσώπου γης, τον υπουργό Άμυνας της χώρας, Χιον Γιονγ Τσολ. Τον εκτέλεσε με αντιαεροπορικά πυρά. Γιατί; Γιατί σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια στρατιωτικής εκδήλωσης, παρουσία του ίδιου του Κιμ Γιονγκ Ουν. 

Την είδηση της εκτέλεσης μετέδωσαν αρχικά τα μέσα ενημέρωσης της Νότιας Κορέας. Όπως ανέφεραν, η είδηση της νέας εκτέλεσης στην Πιονγιάνγκ δόθηκε από την υπηρεσία πληροφοριών της Σεούλ σε βουλευτές κατά την συνάντησή τους την Τετάρτη.

Ο Βορειοκορεάτης υπουργός Άμυνας κατηγορήθηκε πως έδειξε έλλειψη σεβασμού στον Κιμ με το να αφεθεί να τον πάρει ο ύπνος κατά τη διάρκεια μιας στρατιωτικής εκδήλωσης. Έτσι, αποφασίστηκε η εκτέλεσή του. Η οποία, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, έγινε στις 30 Απριλίου και μάλιστα δημόσια! Την εκτέλεσή του, γράφει το Reuters, την παρακολούθησαν εκατοντάδες άνθρωποι. Μάλλον για παραδειγματισμό. 

Το είδαμε εδώ

RV