Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Ο Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ για την μαρξιστική επανάσταση του 1918



O μαρξισμός προσποιείτο ότι πολεμούσε το τοκογλυφικό διεθνές κεφάλαιο και, όμως, από τη σύστασή του εργαζόταν χέρι χέρι με τις διεθνείς μεγάλες τράπεζες και τα χρηματιστήρια. Μέχρι τη σημερινή μέρα. Η 9η Νοεμβρίου 1918 ήταν η χρηματιστηριακή επανάσταση, η οποία πραγματοποιήθηκε με αντικαπιταλιστές, ληστευμένους, ξεσηκωμένους εργάτες με σκοπό, που από καιρό επεδίωκαν, να παραδώσουν την εθνική βιομηχανία και γεωργία της Γερμανίας ─που δεν βρίσκονταν ακόμα εντελώς στην ιδιοκτησία των παγκόσμιων τραπεζών─ στο υπερκρατικό δανειακό κεφάλαιο. 

Αυτό ήταν το νόημα του αγώνα που διεξήγε ο "αντικαπιταλιστικός" μαρξισμός σε συμμαχία με την πλουτοκρατική δημοκρατία εναντίον των  ─δεμένων με τη γη─ οικονομικών δυνάμεων της Γερμανίας. Αυτός, όμως, ήταν επίσης ο λόγος που η σοσιαλδημοκρατία, από το 1880, ψήφιζε εναντίον όλων των νόμων που ήταν κατά της τοκογλυφίας, ή που αφορούσαν τη φορολόγηση των χρηματιστηρίων, τους φόρους πολυτελείας κ.ο.κ. Δεν επιθυμούσε κανείς την ευημερία του λαού, αλλά καλλιεργείτο σκόπιμα και μεθοδικά η αδικία, προκειμένου, με τη βοήθεια της δυσαρέσκειας που προκαλούσαν οι ίδιοι, να οργανωθούν τα στρατεύματα της επανάστασης. 

Αυτή ήταν η μεγαλύτερη απάτη του 19ου αιώνα, όπως αυτή θριάμβευσε στην Μόσχα τον Νοέμβριο του 1917 και στο Βερολίνο τον Νοέμβριο του 1918: η αντικαπιταλιστική παγκόσμια επανάσταση που καθοδηγείτο από τους υπηρέτες του διεθνούς κεφαλαίου. Ο μαρξισμός δεν ήταν σοσιαλισμός=πνεύμα ενότητας. Ο μαρξισμός δεν ήταν η κήρυξη πολέμου στον υλισμό της εποχής, αλλά η κορύφωση της σκέψης της πλεονεξίας. 

Ο μαρξισμός δεν ήταν καθόλου οικονομικός αγώνας, αλλά ένας κηρυγμένος πολιτισμικός πόλεμος και πόλεμος εξουσίας εναντίον των λαών της Ευρώπης. Ο μαρξισμός διαστρέβλωσε την σοσιαλιστική θεμελιώδη αρχή, εισάγοντας σε αυτήν τις ιδέες του διεθνισμού, της πάλης των τάξεων και του πασιφισμού που δεν είχαν καμία σχέση με αυτήν.

Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ


Από το βιβλίο του: Το πρόγραμμα του κόμματος- H ουσία, οι βασικές αρχές και οι στόχοι του NSDAP

πηγή: The Stormtrooper

Ristorante Verona