Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ



    Φτώχεια, αναξιοπρέπεια, εισβολή των ξένων, ισλαμική απειλή, ηθική κατάπτωση,  εγκληματικότητα, ναρκωτικά, ψυχιατρεία, απελπισία, κατάθλιψη, ατομισμός, έλλειψη πρόνοιας, υπογεννητικότητα, ιστορικό ψεύδος, κυριαρχία της Αριστεράς σε κάθε επίπεδο, υποδούλωση εθνική, πολιτική, οικονομική, πολιτισμική, είναι οι συνέπειες της έκβασης του Β΄Ππ. Αυτός είναι ο κόσμος που οι νικητές έφτιαξαν και παρέδωσαν στις επόμενες γενιές.


    Το «ΟΧΙ» δεν ήταν ένα μεμονωμένο ιστορικό γεγονός, όπως επιχειρείται να παρουσιαστεί για λόγους αποπροσανατολισμού και απόκρυψης της αλήθειας, αλλά η απόρροια της θέσης την οποία ο Μεταξάς είχε ήδη λάβει, πριν από την 28η Οκτωβρίου 1940, στο πλευρό των Εβραίων, είτε αυτοί εμφανίζονταν ως Άγγλοι Σύμμαχοι, είτε ως Γάλλοι, είτε ως Αμερικανοί και Σοβιετικοί Σύμμαχοι, λίγο αργότερα. Ο Μεταξάς ΔΕΝ εντάχθηκε στην πλευρά της Ευρώπης και του δυτικού πολιτισμού.

     Η (μοναδική) πατριωτική διάσταση αυτής της ιστορίας είναι η απελευθέρωση από τον ελληνικό στρατό βορειοηπειρωτικών εδαφών, τα οποία δεν κατέχουμε αφού και αυτά ακόμη μας αφαιρέθηκαν από τους συμμάχους του Μεταξά.



    Το «ΟΧΙ» της κυβέρνησης Μεταξά ήταν το αποτέλεσμα του Μεγάλου ΝΑΙ που είχε ήδη πει στους αγγλοεβραίους.


Ristorante Verona