Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Θάλαμος αερίων το γήπεδο του Αννόβερο - Βρήκαν χημική βόμβα του ISIS - Μοιράζουν αντιτοξίνες στη Γαλλία

ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΕΝΕΣΙΜΟΥ ΔΙΑΛΥΜΑΤΟΣ ΘΕΙΪΚΗΣ ΑΤΡΟΠΙΝΗΣ - ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ


Tρόμος επικρατεί σε ολόκληρη την Ευρώπη καθώς οι γαλλικές αρχές εσπευσμένα με διάταγμα εγκρίνουν τη χρήση διαλύματος θειϊκής ατροπίνης για ένεση 40 mg/20 ml νευροτοξικού οργανοφωσφορικού αντίδοτου καθώς οι ισλαμιστές του ISIS έχουν χημικά όπλα, ενώ υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι και χτες στο Αννόβερο προσπάθησαν να πυροδοτήσουν μια τέτοια χημική βόμβα.  Εντύπωση και ερωτηματικά είχε προκαλέσει η χτεσινή δήλωση του Γερμανού υπουργού εσωτερικών ότι "δεν μπορεί να αποκαλύψει τι βρέθηκε καθώς θα ανησυχούσε ολόκληρη η πόλη"! 

Mε διάταγμα της 14ης Νοεμβρίου 2015 οι γαλλικές αρχές ενέκριναν τη χρήση θειϊκής ατροπίνης για ένεση 40 mg/20 ml νευροτοξικού οργανοφωσφορικού αντιδότου!   Προφανώς θεώρησαν ότι υπάρχει μεγάλο ρίσκο έκθεσης σε χημική επίθεση και υπάρχει ανάγκη αναθεώρησης των μέτρων ασφαλείας.   Ολόκληρο το διάταγμα της γαλλικής κυβέρνησης μπορείτε να το δείτε εδώ.  

Σύμφωνα με τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, το ISIS είναι σε θέση να κατασκευάσει μόνο του αέριο μουστάρδας καθώς δεν υπάρχουν άλλα αποθέματα στη Μέση Ανατολή. 

Υπενθυμίζουμε ότι και χτες ο υπ. Εσωτερικών της Γερμανίας με μια παράξενη δήλωση διέψευσε ότι βρέθηκαν εκρηκτικά αλλά είπε ότι "δεν μπορεί να αποκαλύψει τι βρήκαν οι αρχές «γιατί θα τρομοκρατηθεί η πόλη»"! 

Πώς μεταφέρθηκαν τα χημικά όπλα από τη Μέση Ανατολή στην Ευρώπη; Με τον ίδιο τρόπο που έφτασαν και οι τρομοκράτες ισλαμιστές... μέσω των κυμάτων λαθρομετανάστευσης... 
Το είδαμε εδώ

RV