Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Αύξηση των σεξουαλικών εγκλημάτων των αλλοφύλων στη Γερμανία



  
 Οι σεξουαλικές επιθέσεις αλλόφυλων εισβολέων κατά νεαρών Γερμανίδων θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο με την έλευση του καλοκαιριού.
 Σε συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα Junge Freiheit, η Petra Berger, που δημιούργησε μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων για τις επιθέσεις αλλόφυλων εισβολέων στη Γερμανία (βλέπε εδώ), είπε ότι υπήρξαν χιλιάδες παράνομες επιθέσεις που τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης είχαν σκόπιμα αποκρύψει από την κοινή γνώμη. 
 "Είναι χιλιάδες οι περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης, ληστειών, σωματικών βλαβών. Οι δράστες: όλοι αλλόφυλοι, συμπεριλαμβανομένων των αιτούντων άσυλο'' λέει η Petra Berger. Σημειώνεται ότι το όνομα είναι ψευδώνυμο και όχι το πραγματικό της, διότι αν αποκαλυφθεί θα διωχθεί από την κυβέρνηση Μέρκελ-Στάζι, επειδή χρησιμοποιεί μια εφαρμογή στο Google Maps για την τεκμηρίωση των εγκλημάτων μετά τις μαζικές επιθέσεις της Πρωτοχρονιάς.

Ο χάρτης σεξουαλικών εγκλημάτων αλλοφύλων. Μπορείτε να τον παρακολουθείτε εδώ

 "Μετά τις επιθέσεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οι οποίες έλαβαν χώρα όχι μόνο στην Κολωνία, σκέφτηκα, ότι αυτό θα συμβεί ξανά", είπε η Berger στην Junge Freiheit.

 Πρόσθεσε ότι, μετά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η αστυνομία "ξαφνικά άρχισε να κάνει αναφορές σε αυτές τις περιπτώσεις. Αλλά ο γερμανικός Τύπος μόνο σποραδικά αναφερόταν σε αυτές τις επιθέσεις, έτσι ώστε να φαίνονται σαν μεμονωμένα περιστατικά και να μην υπάρχει πλήρης εικόνα."
 "Τα στοιχεία δείχνουν, ωστόσο, ότι αυτά δεν είναι καθόλου μεμονωμένες περιπτώσεις" συνέχισε η Berger.
  Είναι χαρακτηριστικό όσο και αποκαλυπτικό της συγκάλυψης και παραπλάνησης που επιχειρείται, ότι η γερμανική αστυνομία χρησιμοποιεί τον όρο «νότιος» για να περιγράψει τους αλλόφυλους δράστες! Αυτό δημιουργεί σύγχυση, όπως επισημαίνει η Berger, διότι οι δράστες δεν είναι, φυσικά, νοτιοευρωπαίοι, αλλά  «Τούρκοι, Άραβες, Βορειοαφρικανοί ή Αλβανοί."


  
 ''Ο καθένας φοβάται ένα ακόμη πιο ακραίο κύμα βίας και σεξουαλικές επιθέσεις σε γυναίκες και κορίτσια το καλοκαίρι. Αν οι δράστες αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο στις γυναίκες τον χειμώνα με τόσα ρούχα, πώς θα αντιδράσουν όταν οι γυναίκες εμφανιστούν στο δρόμο με κοντές φούστες και φανελάκια;"

 Ερωτηθείσα, ποιες από τις επιθέσεις αλλοφύλων είναι οι χειρότερες, η Berger δήλωσε ότι οι επιθέσεις κατά των παιδιών σε πισίνες ήταν αναμφισβήτητα οι πιο αποκρουστικές.

 "Φανταστείτε ένα αβοήθητο παιδί με ένα μαγιό να δέχεται επίθεση -θυμώνω και μόνο που το σκέφτομαι" δήλωσε η ευρηματική Γερμανίδα.

Ristorante Verona