Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ο αντικομμουνισμός των φαρισαίων



Δεν πέρασαν παρά λίγες ημέρες από το κάλεσμα του δεξιού -φιλελεύθερου κόμματος για αντικομμουνιστικό αγώνα. Οι "κομμουνιστοφάγοι" της Συγγρού βεβαίωναν τα κορόιδα τους ψηφοφόρους τους ότι δεν θα αφήσουν την αριστερά να νικήσει στις εκλογές. 

Πιο συγκεκριμένα, ο κεντροδεξιός Βορίδης σε συγκέντρωση οπαδών του τόνιζε: «Η δικιά μας η γενιά τη χώρα δεν θα την παραδώσει στην αριστερά. Ό,τι υπερασπίστηκαν με τα όπλα οι παππούδες μας, θα το υπερασπιστούμε με την ψήφο μας» 



Άλλα πρόσωπα της φιλελεύθερης δεξιάς, όπως οι : Κυριάκος Μητσοτάκης, Ντόρα Μητσοτάκη, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Όλγα Κεφαλογιάννη, Θανάσης Πλεύρης κ.ά, μας διαβεβαίωναν ότι η χώρα με τους αριστεριστές του ΣΥΡΙΖΑ θα κατρακυλήσει στην καταστροφή. 


Ο "αντικομμουνιστής" Χρύσανθος Λαζαρίδης, στενός 
συνεργάτης του Σαμαρά 

Μαζί τους στην αντιμαρξιστική καμπάνια και οι όψιμοι πολέμιοι του μπολσεβικισμού: Χρύσανθος Λαζαρίδης (ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος), Αβραμόπουλος (ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος), Φωτεινή Πιπιλή (πρώην φανατική μπολσεβίκα), Σοφία Βούλτεψη (του γνωστού Ελασίτη Βούλτεψη), Εύη Τατούλη (του γνωστού μαρξιστή Πέτρου Τατούλη) και άλλοι, όλοι τους παρουσιάζονται ως βαμένοι αντικομμουνιστές.

Εμφανίζονταν στις τηλεοράσεις και υπόσχονταν στους Έλληνες ότι: "Η ΝΔ δεν θα αφήσει τη χώρα να πέσει στα βράχια"

Αφού λοιπόν είναι αντικομμουνιστές και πατριώτες και βέβαιοι για την καταστροφή της χώρας από τους αριστεριστές του Σύριζα, ήρθε η ώρα να πράξουν το καθήκον τους, αυτό δηλαδή που ζητούσαν από τους οπαδούς τους : να υπερασπιστούν τη χώρα με την ψήφο τους. 

Να μην ψηφίσουν για πρόεδρο δημοκρατίας, "για να μην πέσει η χώρα στα χέρια των μπολσεβίκων και καταστραφεί", όπως έλεγαν στους ψηφοφόρους τους τόσο καιρό.

Οτιδήποτε άλλο σημαίνει στήριξη στους μπολσεβίκους και επομένως ο αντικομμουνισμός τους είναι φούμαρα και για "εσωτερική κατανάλωση".

Δεν χρειάζεται να τους πολεμήσουν με τα όπλα όπως οι γονείς και οι παππούδες μας, απλά να μην ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σύντομα, θα δούμε, λοιπόν, ποιος κοροϊδεύει ποιον και πόσο χρόνο διαρκεί ο αντικομμουνισμός της Νουδούλας...


RV